CABINET VETERINAR - SERVICII OFERITE

Lorem ipsum dolor sit


tuns caini pisici

COSMETICA CANINA/ FELINA

Pe lângă activitățile obișnuite ce țin de frizeria canină respectiv felină, și anume tunsul și spălatul cățeilor / pisicilor, în salonul de cosmetică / frizerie canină se pot efectua și alte manopere legate de igiena prietenului tau imblanit.

citeste mai mult...


pet hotel

PET HOTEL

Camere individuale cu patuturi confortabile din material plastic in culori placute, covoras, boluri din inox pentru apa si hrana; sistem de incalzire; sistem de ventilatie centralizat pentru a asigura un microclimat optim; padoc comun pentru miscare de 30 m

citeste mai mult...


farmacie veterinara

FARMACIE VETERINARA

Administrarea de vaccinuri, deparazitări câini și pisici pentru prevenția complicațiilor ce pot să apară în urma infestației cu paraziți. Biochimie sangvină și urinară, examene hematologice, microscopie, teste rapide pentru boli infecțioase câini și pisici.

citeste mai mult...


OFERTE

PET HOTEL - de la 49 de lei/zi/pisica in camera individuala (nu cusca) incalzita

citeste mai mult...
Stiriretea sociala google+

GOOGLE+ CABINET VETERINAR VETSPOT SECTOR 4

Aici gasiti ultimele postari, imagini precum si informatii bine grupate, despre locatia cabinetului veterinar VetSpot din sectorul 4.

citeste mai mult...


pet hotel camera

Vino! Vezi!

Inainte de a-ti lasa prietenul blanos intr-o pensiune, cel mai bine este sa vezi conditiile de cazare. Vezi ofertele noastre accesand pagina Pet Hotel.

citeste mai mult...


retele sociale facebook

Va asteptam sa ne vizitati si on-line!

Mai multe informatii legate de cabinet, servicii, tarife gasiti si pe pagina noastra de facebook.

citeste mai mult...