TERMENI ȘI CONDIȚII
PENTRU UTILIZAREA SERVICIUL DE CONSULTATII ONLINE

Prin accesarea și utilizarea serviciului de „consultatie online”, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile menționate mai jos și sa acceptați Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Pentru a consulta Politica generala de confidentialitate cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal, vă rugăm sa accesări următoarea pagina: politica de confidentialitate.
Vetspot își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și de a adăuga termeni noi cu efect imediat.

Definitii:
Apartinator: proprietarul, îngrijitorul sau alta persoana desemnata de proprietar sa aibă grija de animalul de companie și care reprezintă animalul de companie în relația cu medicul veterinar.
Animal de companie: denumit în continuare „pacient”. În cadrul serviciului nostru de consultatii online, animalul de companie se refera la câini sau pisici.
Consultatii veterinare online: denumite în continuarea „consultatii online” reprezintă procesul prin care, la solicitiarea apartinatorului, medicul veterinar, prin intermediul transmsiilor de date (telefonie, internet) tip voce sau video, ofera soluții sau recomandări pentru problemele semnalate de apartinator. Fiind vorba de o comunicarea la distanța, medicul veterinar nu poate examina fizic pacientul.
Consultatii veterinare offline: denumite în continuare „consultatii offline”, reprezintă procesul prin care, la solicitarea apartinatorului, medicul veterinar discuta fata în fata cu apartinatorul, examineaza fizic animalul de companie, oferind soluții sau recomandări pentru problemele semnalate de apartinator.
Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a fi de acord cu acești termeni.

Vetspot oferă, printre altele, servicii de consiliere și asistență prin telemedicină veterinara, denumite in continuare, „consultatii online”. De asemenea, Vetspot ofera si consultatii medicale veterinare clasice, denumite in continuare „consultatii offline”, ce presupune intalnirea directa a pacientului cu medicul veterinar si examinarea fizica. Consultatiile online sunt oferite utilizatorilor printr-un apel audio sau video (în funcție de necesitați) cu un medic veterinar complet calificat și cu experiență.
Accesarea serviciu de consultatii online reprezintă declarația dumneavoastră fermă și neechivocă cu privire la faptul că înțelegeți și acceptați limitările serviciului de consultații online, în sensul că acestea nu vor putea implica un examen clinic complet (nu vor putea fi măsurate semnele vitale, nu vor putea fi obținute date clinice în urma examenului clinic obiectiv). Consultatia online nu este un echivalenta cu consultatia offline (consultatia clasica) si nu o poate inlocui. Acesta este un serviciu suplimentar față de îngrijirea veterinară clasica (consultatia offline). . Poate oferi un sprijin excelent pentru dumneavoastră și animalul dumneavoastră de companie.
Dacă în timp ce așteptați programarea dumneavoastră pentru consultatia online sau după ce ați vorbit cu unul dintre medicinii noștri veterinari, intervine o schimbare în starea animalului dumneavoastră de companie, vă rugăm să rezervați o altă consultatie online la noi sau, dacă sunteți îngrijorat de deteriorarea starii animalului dumneavoastră de companie, programați o consulație medicală veterinara offline.
În completarea cosultatiei online, atunci când este cazul, puteți programa o consultație offline, la punctul nostru de lucru din Str. Martisor nr. 54H.
Rămâne in responsabilitatea dumneavoastră, inainte de a rezerva o consultație online, să determinați dacă o afecțiune este o urgență care necesită o atenție imediată din partea medicului veterinar, sau o alta probelma care necesita prezenta / examinarea fizica a pacientului, deci care nu se preteaza pentru consultatie online.

Datele tale de contact
Este important să păstrăm la zi detaliile pentru tine și animalul tău de companie, iar acestea ar trebui verificate înainte de fiecare consultație. Aceasta include e-mailul și numărul dumneavoastră de telefon, astfel încât să vă putem contacta atunci când este necesar. Sunteți responsabil pentru păstrarea la zi a acestor informații și ne puteți informa cu privire la orice modificări prin e-mail la adresa contact@vetspot.ro.
Vă putem contacta pentru a împărtăși promoții care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră. Dacă solicitați să nu facem acest lucru, atunci aceasta va înceta cu efect imediat. VetSpot nu vinde datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe parți.

Întrebări și reclamații
Întrebările, comentariile și reclamațiile sunt întotdeauna văzute ca o oportunitate de a învăța și de a îmbunătăți serviciile noastre și, ca atare, sunt binevenite. Acestea pot fi făcute sunând echipa la 0318009211 sau în scris la contact@vetspot.ro.

Tarife și modalitati de plata pentru serviciciul de consultatie online
Costul unei consultatii online este de 139 de lei. Acesta se achita în avans cu ajutorul cardului bancar. Plata se face ca ultim pas al procesului de programare, pe site-ul nostru, la următoarea adresa web: https://vetspot.ro/programari/ . Pentru procesul de plata veți fi redirectionat către site-ul procesatorului de plati.
Puteți anula o consultație online cu până la 60 de minute înainte de a începe.
Doar consultația online poate fi achitat pe site-ul nostru. Celelate servicii oferite, vor fi achitate la punctul nostru de lucru din Str Martisor nr 54H, sector 4, Bucuresti.

Dreptul de retragere
Conform legislatiei în vigoare, puteți solicita returnarea banilor în termen de 14 zile de la rezervarea serviciilor (adică finalizarea procesului de programare) cu conditia ca serviciul sa nu fi fost prestat.
Banii vor fi restituiti în maximum 30 zile de la inregistrarea solicitarii.
Renuntarea la serviciul de consultatie online se face la adresa de email: contact@vetspot.ro sau, în scris, la punctul de lucru din Strada Martisor nr 54H, sector 4, Bucuresti, telefon: 0318009211.

Livrarea serviciului de consultatii online.
Consultația online se desfășoară prin apel audio inițiat de medicul veterinar către numărul de telefon pus la dispoziție de dumneavoastră. Dacă este necesar un apel video, vom initia un apel prin intermediul unei aplicații de comunicare prin internet (ex: whatsapp). La sfârșitul consultatiei veți primi pe email recomandarile medicului veterinar.

Accesibilitatea site-ului
Vetspot se va strădui întotdeauna să facă site-ul accesibil și funcțional în orice moment, dar din când în când va exista întreținere planificată și, foarte rar, pot exista circumstanțe în afara controlului nostru.
Totodată, în funcție de caz, este necesar să aveți acces fie la o linie de telefonie, fie o conexiune de internet stabilă, fie la o cameră video si microfon funcționale, care să vă permită interacțiunea optimă cu medicul veterinar. În acest sens, Vetspot nu își asumă nicio răspundere în cazul în care consultația online nu se poate desfășura sau este întreruptă din cauza echipamentelor sau conexiunii de internet a pacientului, caz în care consultația va fi reprogramată pentru o altă dată.
Vetspot își rezervă dreptul de a închide conturile, de a retrage permisiunea de a accesa site-ul web, de a elimina sau edita conținut la discreția noastră, în orice moment.
Dacă doriți să încetați să utilizați serviciul nostru, vom păstra doar informațiile necesare conform legilor relevante.

Link-uri către alte site-uri web
Consultatiile online pot conține link-uri sau referințe către sau de la alte site-uri web și alte surse de informații. Vetspot nu are control asupra acestora și, ca atare, nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conținutul lor.

Proprietate intelectuală/Drepturi de autor
Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor, asupra conținutului acestor pagini web sunt deținute sau controlate de Vetspot. Nu puteți copia, partaja, descărca, înregistra (în orice mediu), transmite, afișa în public sau adapta desfășurarea consultației online (apelul audio / video) sau orice conținut găsit pe aceste pagini web fără acordul scris al Vetspot. În caz contrar, medicul va opri înregistrarea dacă va sesiza acest lucru, reamintind pacientului interdicția aceasta. La o eventuală reîncălcare a acestei reguli, pacientul va primi refuz de acces al serviciului de consultatii online, fără a avea posibilitatea unei noi programări.
Drepturile de proprietate intelectuală pentru videoclipurile sau fotografiile pe care ni le partajați ca parte a procesului de consultație vă aparțin. Echipa veterinară are dreptul de a utiliza aceste imagini și videoclipuri pentru a ne permite să vă oferim cele mai bune servicii.
Consultațiile online vor fi oferite de către medicii veterinari Vetspot cu asigurarea confidențialitații medic-pacient.
Prin accesarea serviciului de consultații online în calitate de pacient, sunteți la randul dumneavoastră responsabil pentru asigurarea confidențialitații în spațiul de unde accesați consultația.
Vetspot poate inregistra sesiunile de consultatii online, pentru a fi utilizate ca mijloc probator sau pentru imbunatatirea calitatii serviciilor. Aceste inregistrari nu vor fi utilizate in nici un alt scop in afara de cele declarare mai sus, cu exceptia obligatiilor legale.

Limitări ale serviciului oferit
Vetspot nu este responsabil pentru sfaturile de tratament ale medicului veterinar, indiferent dacă acestea sunt furnizate în timpul unei întâlniri video, unui apel telefonic sau în scris prin e-mail. Nu suntem răspunzători pentru malpraxis în ceea ce privește sfaturile date de medicul veterinar.
Dacă considerați că medicul veterinar a comis un malpraxis în timpul schimburilor de informatii cu dumneavoastră, atunci puteți contacta Colegiul Medicilor Veterinari București.
Depunem toate eforturile pentru ca furnizarea serviciilor noastre să funcționeze fără probleme. Dacă este întârziat de un eveniment în afara controlului nostru, vă vom informa de îndată ce este posibil. Dacă urmăm acești pași pentru a minimiza întârzierea și pentru a vă ține la curent, nu vom fi răspunzători pentru nicio întârziere cauzată. În cazul unei întârzieri substanțiale, vă puteți anula programarea cu noi și puteți primi o rambursare pentru serviciile pe care le-ați plătit, dar care rămân neîndeplinite.

Informații legale
Dacă în orice etapă o instanță declară că o parte a acestor termeni și conditii sunt ilegale, restul termenilor și condițiilor vor rămâne în vigoare. Acest lucru se datorează faptului că fiecare parte a termenilor si condițiilor sunt separate.
Termenii și condițiile sunt considerate a fi încheiate în România și guvernate de legea românească.