CONSULTATIA ONLINE

Consultatia online este un serviciu ușor de accesat și ideal pentru momentele când nu puteți ajunge în persoana, pentru o consultatie convențională. Sunt situații în care câinele sau pisica dumneavoastră poate avea nevoie de atenția medicului veterinar, dar, din diferite motive, deplasarea la un serviciu medical veterinar nu este posibila.

  •  Ce este consultația online?

Consultatia online este un serviciu de telemedicina. Consultatia online poate fi audio (prin telefonie sau aplicatii de comunicare prin internet) sau video, atunci cand imaginile pot aduce un plus de informatii.

Accesand acest serviciu, puteți lua legătura cu medicii noștri, prin intermediul unui apel audio sau video, atunci cand aveti nevoie de informatii referitoare la sanatatea animalului dumneavoastra de companie.

Pentru consultatia online, este necesara programarea prin intermediul paginii noastre dedicate. La ora stabilită, medicul vă va contacta telefonic (apel audio sau video) pentru a discuta problema animalului dumneavoastră. La finalul consultatiei online, după incheierea apelului, veti primi fie o recomandare de tratament sau masuri, fie o recomandare pentru o consultatie offline. Toate recomandarile vor fi facute in scris, intr-un document tip “PDF” la adresa de e-mail aleasa de dumneavoastra. Documentul va fi expediat dupa incheierea apelului telefonic.

  • Cui se adreseaza acest serviciu?

Serviciul nostru de „consultatie online” este disponibil doar pentru proprietarii de câini sau pisici.

  • Cât costa acest serviciu?

Costul consultatiei online este de 139 lei.

  • Ce durata de desfășurare are consultatia online?

Durata aproximativa este de 20 min.; începe în momentul initierii apelului telefonic și se încheie cu expedierea mesajului e-mail ce contine recomandarile medicului veterinar. Durata consultatiei online nu este echivalenta cu durata apelului audio/video. Durata consultatiei include și: redactarea fisei de recomandări, expedierea acestei fise pe e-mail și sumarizarea verbala a recomandarilor.

  •  Beneficii

Serviciul de consultatie online se poate accesa de acasă și este o soluție la indemana în situatiile în care sunteți în imposibilitatea de a va deplasa, dacă sunteți în provincie sau dacă animalul dumneavoastră este foarte stresat. Acest serviciu va poate veni în ajutor în cazul problemelor ce nu necesita intervenție medicala de urgența.

Consultatiile online sunt oferite de medici veterinari clinicieni, în timpul programului de lucru din cabinetul veterinar, fiind intercalate printre consultatiile conventionale.

Medicii noștri va stau la dispoziție pentru a va oferi recomandări avizate referitoare la problemele animalului dumneavoastră de companie! Fă o programare (Link pagina programare) și afla cum îl poți ajuta!