VACCINAREA CAINILOR SI PISICILOR

Vaccinarea este cea mai sigura metoda de prevenire a bolilor infectioase specifice patrupedelor.  Numai prin vaccinarea corespunzatoare, in momentul in care câinele / pisica dumneavoastra va intra in contact cu un virus sau bacterie, sistemul sau imunitar va raspunde foarte rapid, producand anticorpi si impiedicand instalarea bolii. Este bine ca vaccinarea animalului Dvs. sa inceapa la varsta de 6-8 saptamani. In functie de starea acestuia de sanatate si de statusul imunologic, medicul veterinar va hotari acest lucru in urma unei consultatii.
Mai mult…

CONSULTATII

Consultatia (medicala) reprezinta unul dintre cele mai importante elemente pentru stabilirea diagnosticului.

Cum se desfasoara o consulatie?

Consultatia incepe cu istoricul. Acesta ne ofera informatii importante despre pacient si despre problema actuala.  După ce vom afla și analiza toate detaliile ce țin de istoricul problemei companionului dumneavoastra, urmeaza examenul clinic. Medicii veterinari din echipa noastra vor efectua un examen clinic amanuntit al pacientului. In functie de situatie, putem continua cu prescrierea unui tratament sau pot fi necesare masuri suplimentare. Cele mai frecvente masuri suplimentare sunt: investigatiile paraclinice (analize de sange, teste rapide, examene microscopice si microbiologice), tratamentele preventive, masuri privind alimentatia și masuri privind ingrijirea.
Daca companionul dumneavoastra are nevoie de ajutor, sau daca doriti sa aveti cat mai bine grija de el, faceti cu incredere o programare la cabinetul veterinar VetSpot.

GALERIE FOTO